Persol PO 7359S 1068M3

-30%

Persol PO 7359S 1068M3

Gyártó: Persol

Méretek és részletek M
Lencse mérete 58
Lencsék közötti keret mérete 18
Rudacskák hossza 145
Stilus Férfi
Váz típusa Komplett keret
Keret forma Pilot
Keret anyaga Fém
Lencsék Polarizált
  üvegezhető
Szín Ezüst
Keret szín Matte Silver/silver
Lencse szine Zöld
Lencsék színe Gradient Green Polar


Cikkszám: po7359s 1068m3 2p


54990 38493 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Persol


1917 Torino - Giuseppe Ratti fényképész, a Berry optika tulajdonosa elindult útján a nemzetközi hírnév irányába, elekezdett műszakilag élenjáró szemüvegeket gyártani, melyek eleget tesznek sport- és repülőgép pilóták igényeinek is. Így jelenik meg a Protector szemüveg füstüveg lencsékkel. Az új típusú szemüvegeket szinte azonnal használatba veszik az Olasz Légierő pilótái.
A húszas években fejlesztették ki a később minden Persol napszemüvegben használt híres sárgásbarna lencsét.1938-ban létrejön a Persol márka. A Per sole, olaszul azt jelenti a nap ellen. 

1957-ben születik meg a híres 649-es modell, amelyet a még napjainkban is gyártanak. A különleges és nagyon jól sikerült eredeti design azonban olyan sikert hozott a modell számára.
A Persol szemüvegeit egyre gyakrabban viselik nem csak pilóták és sportolók, de a kor népszerű személyiségei, a színházi valamint a filmvilág sztárjai, többek között Greta Garbo és Steve McQueen is. 1968-ban viselte legelőször a kék lencsés, PO 714 SM modellt a Thomas Crown ügy forgatásán. Több, mint negyven év elteltével a Persol azzal ünnepelte a színészt, hogy kedvenc szemüvegét új, speciális kiadásban újították meg. Ezért ez lett a Steve McQueen Special Edition Collection.
A Persol márka, azóta is egyre népszerűbb a hírességek, sztárok körében.

Árkalkuláció és Foglalás